VersenyekFordítási verseny 2018 PDF Nyomtatás E-mail
Az Idegennyelvi Munkaközösség fordítási versenyt szervez 2018. március 20-án 14.15-től angol és német nyelven. Gyülekező a keleti (2.) aula földszintjén. Szótárat lehet hozni!
 
Történelmi csapatverseny PDF Nyomtatás E-mail
Ebben a tanévben is megrendezzük hagyományos iskolai történelmi csapatversenyünket, melynek témája a Reformáció, melyet 500 éve indított el Luther Márton. Olyan diákok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a történelem, a vallások, az építészet, a kultúra. 3 fős csapatok indulhatnak.
Bővebben...
 
Újabb ösztöndíj lehetőség az ápoló tanulóknak PDF Nyomtatás E-mail

A pályázatot az Állami Egészségügyi Ellátó Központ hirdette meg. Célja, hogy váljon vonzóbbá az egészségügyi pálya és javuljon az egészségügyi szakdolgozók utánpótlása. A pályázat nyertesei havi 40.000 Ft ösztöndíjban részesülhetnek a szakképzés teljes ideje alatt.

Pályázatot nyújthatnak be azok a szakképzési évfolyamra járó egészségügyi szakmát tanuló diákok, akiknek az előző év végi átlaga elérte vagy meghaladta a 3,01 tanulmányi átlagot.

Bővebb információ tagintézményünkben Kurta Krisztina mentortól illetve az
alábbi linken kapható.

 
PPT prezentációk idegen nyelven PDF Nyomtatás E-mail
A digitális témahét keretén belül az idegennyelvi munkaközösség vár 15-20 diából álló PPT prezentációkat a tanult idegen nyelven az alábbi címen:
Életem legjobb nyaralása.
A prezentáció rövid leírásokat és képeket tartalmazhat.
Határidő: 2017. április 20.
küldés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Október 16-a az Újraélesztés Nemzetközi Napja! PDF Nyomtatás E-mail
Tanuld meg most, hogy bármikor tudd alkalmazni!

Magyarországon évente több ezer ember veszíti életét otthonában, vagy közterületen hirtelen szívmegállás következtében, miközben azonnal megkezdett újraélesztéssel többségük megmenthető lenne. 2013. október 16-ra az Európai Resuscitatios Társaság az Európai Parlament támogatásával „Restart a Heart Day” (Indíts újra egy szívet) címmel nemzetközi programot hirdetett, melynek keretében az Unió országaiban a jelentkezők térítésmentesen vehetnek részt újraélesztési képzésen. A kezdeményezéshez a Magyar Resuscitatios (Újraélesztési) Társaság és az Országos Mentőszolgálat is csatlakozott, ezen a napon az ország számos nagyvárosában biztosítanak lehetőséget az újraélesztés megtanulására, és próbálják meg felhívni a lakosság figyelmét az életmentő fogások egyszerűségére és fontosságára. Az ingyenes újraélesztés-képzés helyszíneiről és időpontjairól a http://www.reanimatio.com/ oldalon tájékozódhatnak.
2016. október 16-án (vasárnap) a Békéscsabai Mentőállomás is az ingyenes újraélesztés-képzés helyszíne lesz. A képzés reggel 9.00 órától folyamatosan tart 17.00 óráig. Helyszín: Csabagyöngye Kultúrális Központ előtti terület
Az újraélesztés-képzésben részt vesznek a Békéscsabai SZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma tanulói is, akik az idei évben az Országos Elsősegélynyújtó Versenyen a 6. helyen végeztek.
Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt, aki szeretné megtanulni, hogy hogyan segíthet a bajba jutottakon!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8

Elérhetőség

Név: BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma
Cím, levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 53-57.
E-mail: szentgyorgyibcsaba@gmail.com
Telefonszámok:
(66) 323-022
(66) 323-143
Fax:
(66) 321-346
RocketTheme Joomla Templates