kiállítások


Legyél Te is HŐS! PDF Nyomtatás E-mail

Iskolánkban október 24-én rendezzük meg a Magyar Vöröskereszt szervezésében a Hősképzőt. A plakátokkal találkozhattatok az iskola területén. Iskolánk egészségügyi és sportedző szakán tanuló képzett elsősegélynyújtóink alapszintű újraélesztést oktatnak ezen a napon a nyugati aulában reggel 8-tól 12:30 - ig. Párban zajlik majd az oktatás élethű szimulátorokon. Szeretettel várjuk az osztályokat, a lyukas óráikat töltő diákokat, kollégákat és minden érdeklődőt

- Legyél Te is HŐS!

Aki egész osztályt szeretne adott órában leküldeni az kérem jelezze Szilágyi Ágnes tanárnőnek messengeren, hogy el tudja készíteni a beosztást a torlódás elkerülése érdekében.

Szeretettel várunk mindenkit!

 
Minikönyv-sorozat Szabó Magda tiszteletére PDF Nyomtatás E-mail
A BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumának kiadványszerkesztő szakos diákjai tanulmányaik során a könyv készítésének fortélyait is elsajátítják. A könyv a mai napig különleges nyomdaterméknek számít, könyvet készíteni szép, megtisztelő feladat.
Szabó Magda írónő születésének 100. évfordulóját ünnepelhetjük 2017-ben. Ebből a jeles alkalomból a végzős kiadványszerkesztőink egy-egy Szabó Magda könyvet terveztek újra. A könyvek tipográfiai terve, az illusztrációs elemek, fotók, rajzok készítése, kiválasztása és a terjedelmes művek teljes tördelése a diákok munkája, mint ahogyan ők fűzték össze az íveket és tervezték meg a szebbnél szebb könyvtáblákat is. A betáblázás Andódy István tanár úr segítségével készült el. Az eredmény nyolc különleges kis könyv, melyek a Békés Megyei Könyvtárban, az írónő tiszteletére rendzetett kiallítással együtt láthatóak november elejéig.
Fogadják őket szeretettel!

Sántáné Fazekas Tünde, szaktanár
 
A Föld Napja a Szent-Györgyiben PDF Nyomtatás E-mail
Április 22-én ünnepeljük a Föld Napját. Erre az alkalomra a Szent-Györgyis kiadványszerkesztők egy plakátsorozaton keresztül fogalmazták meg a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatai-
kat. A plakátok komoly témákat feszegetnek, üzenetük mindannyiunk számára fontos lehet.

Az alábbi válogatás a 13.D osztály munkáiból készült. A belőlük készült kiállítás az iskola aulájában megtekinthető.
Bővebben...
 
Kiállítás a Csabagyöngyében PDF Nyomtatás E-mail

 
Közfoglalkoztatási Kiállítás munkaruházati bemutató a Főtéren PDF Nyomtatás E-mail
Iparművészeti Tagozatunk újabb felkérést kapott a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által egy munkaruházati divatbemutatóra. Ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget!
Iparművészeti Tagozatunk újabb felkérést kapott a Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által egy munkaruházati divatbemutatóra.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6

Elérhetőség

Név: BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma
Cím, levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 53-57.
E-mail: szentgyorgyibcsaba@gmail.com
Telefonszámok:
(66) 323-022
(66) 323-143
Fax:
(66) 321-346
RocketTheme Joomla Templates