VersenyekBurda Divatrajzpályázat PDF Nyomtatás E-mail
Iskolánk két tanulót támogatott a Burda Divatrajzpályázaton való részvételben. Az általuk készített divatrajz felkerült a Burda honlapjára. Nagy Anita 10.G (26-os rajz), és Takács Dominika 11.G (20-as rajz). A pályamunkákat folyamatosan töltik a galériába, a szavazásról később adnak tájékoztatást!
A galéria megtekintéséhez az első fotóra kell klikkelni.

Gratulálunk a munkákhoz!
 
 
Matematika verseny 3. forduló PDF Nyomtatás E-mail
LEADÁSI HATÁRIDŐ NOVEMBER 23 (kedd)

A megoldásokat kérjük a saját szaktanárnak leadni!

9. osztály feladatai ide kattintva megtekinthetőek
10. osztály feladatai ide kattintva megtekinthetőek
11. osztály feladatai ide kattintva megtekinthetőek
12. osztály feladatai ide kattintva megtekinthetőek

 
Országos I. helyezés PDF Nyomtatás E-mail
Első  helyezést ért el Váradi Marianna 14. E osztályos tanuló az Országos Tudományos Diákkonferencián

Az idei tanévben már tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Egészségügyi és Szociális Tudományos Diákkonferenciát. A konferencián való  részvétel feltétele egy pályamunka beküldése volt. Ebben az évben is nagyon érdekes témakörökből lehetett választani, pl.: Járványok régen és ma, Robotok az egészségügyben, Homeopátia, stb. Iskolánk 14. E/2 osztályos tanulója, Váradi Marianna is benyújtott egy pályázatot. Marianna választott témaköre az „Én így látom: fiatalkori krízishelyzetek és hatásaik” volt, dolgozata pedig „A válás hatásai a gyermekekre” címet kapta. A téma szakirodalmának tanulmányozása után dolgozatához kutatómunkát is végzett, egy általános és középiskolások számára készített kérdőív segítségével. A kérdőívek nagy száma (160 db) is jól mutatja, hogy mekkora munkát jelentett ez. A felkészülésben Kis Erzsébet, egészségügyi szaktanár nyújtott segítséget a tanulónak.
Bővebben...
 
Benke Dávid 11G PDF Nyomtatás E-mail
 A békéscsabai Ifiház harmadjára rendezte meg 2010. Április 1-3. Között a Művészeti Olimpiát. A rendezvényen iparművészet kategóriában neveztem három munkámmal. Ez a három nap alatt nagyon sok érdekes programon és előadáson vettem részt és sok embert ismertem meg az ország külömböző pontjairól.
 
Bővebben...
 
Víz Világnapja 2010 PDF Nyomtatás E-mail
Március 22-én, a Víz világnapján a földrajz munkaközösség osztályok közötti vetélkedőt rendezett. Előzetes feladatként prezentációt lehetett készíteni a víz jelentőségéről, szerepéről az életünkben. Ezeket vetítettük ki hétfőn az aulában, miközben az osztályok 20 kérdésből álló feladatlapot oldottak meg.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 8

Elérhetőség

Név: BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma
Cím, levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 53-57.
E-mail: szentgyorgyibcsaba@gmail.com
Telefonszámok:
(66) 323-022
(66) 323-143
Fax:
(66) 321-346
RocketTheme Joomla Templates