Ápoló leszek ösztöndíjprogram esti tagozatos tanulóknak! PDF Nyomtatás E-mail

Kedves esti tagozatos tanulóink!

Megjelent az ösztöndíjprogramban való részvételre vonatkozó 2018/2019. II. félévi pályázati felhívás az esti munkarendben tanulók számára

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ által indított, „Ápoló tanulók részére pályaválasztást támogató ösztöndíjas program” keretében ezúttal az esti tagozatos, iskolarendszerű egészségügyi OKJ szakképzésben résztvevő tanulóknak van lehetőségük pályázatot benyújtani, 2019. április 8-tól 2019. április 30-ig.

Jelen pályázati felhívás keretében az egészségügyi szakképzést nyújtó intézmények esti tagozatos, érettségire épülő, a pályázati felhívásban meghatározott iskolarendszerű egészségügyi OKJ szakképzésein résztvevő tanulói részesülhetnek támogatásban, amelynek összege maximum havi 40.000 Ft lehet.

Az ösztöndíj feltétele, hogy a szakképesítés megszerzését követően a pályázóknak legalább annyi ideig kell a megszerzett szakképesítésüknek megfelelő munkakörben dolgozniuk valamely hazai közfinanszírozott egészségügyi szolgáltatónál, amennyi ideig az ösztöndíjat kapták.

Az Ösztöndíjas pályázati felhívás és a kapcsolódó dokumentumok (pályázati adatlap kitöltési útmutató, támogatható pályázatok darabszámára vonatkozó keretszámok, Pályázói nyilatkozatok, Ösztöndíj Támogatói Okirat sablon, Általános Ösztöndíj Szerződési Feltételek, iskolalátogatási igazolás sablon) a https://apololeszek.aeek.hu/osztondijprogram linkre kattintva, az „Ösztöndíjas pályázati felhívás” menüpont alatt érhetőek el.

A pályázati adatlap kitöltésére a https://apololeszek.aeek.hu/ oldalon, regisztrációt és belépést követően 2019.04.08-tól lesz majd lehetőség. Felhívjuk a figyelmet, hogy a pályázati adatlap kitöltéséhez, valamint a pályázat benyújtásához kapcsolódó részletes információkat a Pályázati adatlap kitöltési útmutató tartalmaz.

Azoknak a tanulóknak, akik az előző pályázati időszakokban nappali munkarendű alap szakképesítés vonatkozásában támogatásban részesültek, és ebben a félévben az esti munkarendű szakképesítés-ráépülésre is igénybe kívánják venni az ösztöndíjat, új pályázatot szükséges benyújtaniuk, mely új regisztráció indításával lehetséges.

A pályázat benyújtásáról történő felelősségteljes döntés meghozatalához a https://apololeszek.aeek.hu/informaciok oldalon a Fontos információk tanulóknak menüpontban megtalálható alábbi dokumentumok is segítséget nyújtanak:

·         Elhelyezkedési lehetőségek 2019. január

·         Segédlet az elhelyezkedési lehetőségek bemutatására szolgáló táblázat használatához

·         Preferált intézmények listája

Leendő pályázóinknak sikeres pályázást kívánunk!

 

Elérhetőség

Név: BSZC Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma
Cím, levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 53-57.
E-mail: szentgyorgyibcsaba@gmail.com
Telefonszámok:
(66) 323-022
(66) 323-143
Fax:
(66) 321-346
RocketTheme Joomla Templates